Najbolje kolonjske vode za svaki tip muškarca

Brendovi parfema iz čitavog sveta troše neverovatne količine novca kako bi nabavile prave sastojke za stvaranje dugotrajnih mirisa koji se pamte…

Dani kada su žene bile jedine koje ugođavaju sebi u smislu lepote, davno su prošli. Zapravo, muškarci su im odmah za stopama, što je dovelo do razvoja sasvim novog dela tržišta posvećenog samo njima, koje je izuzetno takmičarski nastrojeno. Senzualni, mistični, zavodljivi i prijatni mirisi su uvek u modi, ali postoji nekoliko parfema koji su postali deo klasike i svojevrsni pečat pravih muškaraca.

Bilo da ste tip koji se ne libi da pokaže svoje emocije, ili ste snažni i pomalo grubi, prefinjeni ili sportski, u svetu svakako postoji kolonjska voda koja će biti pravi pogodak za vas. Najbolji način da pronađete savršenu, jeste da je osetite sami na svojoj koži – hemija svakog čoveka je različita, baš kao što je to slučaj sa otiskom prsta, te nikako ne može jedan miris biti isti na dve kože.

Sa neverovatnim brojem opcija koje su vam na raspolaganju, odlučili smo da vam pomognemo da suzite svoj izbor. Predstavljamo vam 20 najboljih muških parfema, i obećavamo da je jedan od njih sigurno savršen za vas.

« 18 19 20 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

Luxury Experience