Montblanc Explorer Platinum: smela avantura na novim visinama

Montblanc Explorer Platinum smešten je u ručno ukrašenu srebrnu flašicu koja je inspirisana satom Montblanc 1858 Geosphere.

Nedavno su beli zidovi muzeja Soumaia u Meksiko Sitiju na trenutak postali snežni vrhovi Alpa tokom predstavljanja novog Montblanc Explorer Platinum, najelegantnijeg mirisa brenda do sada, za one koji žele da prevaziđu svoje granice i stignu na vrh.

Inspirisan veličanstvenim vrhovima planina koji su dali ime ovom italijanskom brendu, miris nas svojim notama vodi u svet svežine i misterije, izazivajući osećaj visine i hladnoće vrhova. To je olfaktorna počast odlučnosti i hrabrosti onih koji se usude da izazovu nepoznato i dostignu najvišu tačku.

Miris se razvija u slojevima, otkrivajući jedinstvenu i zadivljujuću mirisnu priču. Gornja nota, sastavljena od listova ljubičice, hvata suštinu prirode u njenom najživljem i svežem obliku. U srcu nalazimo notu žalfije koja parfemu daje dubinu i karakter poput unutrašnjih slojeva planine koji čuvaju tajne i misteriju. I konačno, nota kedra u osnovi mirisa učvršćuje sve dajući osećaj čvrstine i prepoznatljivosti.

Svaka pažljivo odabrana nota nas vodi u svet avanture i istraživanja. Pažnja posvećena detaljima nesumnjivo će doneti svakom muškarcu snagu za suočavanje sa izazovima i otkrivanje novih dimenzija svog bića.

Smešten u ručno ukrašenu bočicu sa novom teksturiranom srebrnom futrolom koja je inspirisana satom Montblanc 1858 Geosphere, Montblanc Explorer deo je kultne linije mirisa Montblanc Explorer koja izražava duh neukrotive avanture i izvanrednih okruženja u kojima istraživači napreduju, nudeći svakom heroju priliku da izazove svoje granice.

Novim parfemom Montblanc odaje priznanje čistoj eleganciji, sofisticiranosti i nosivosti koji karakterišu brend.  

Luxury Experience