Mirišite božanski uz BOSS Bottled Marine

Da li ste se ikada zapitali kako je Tor uspeo da natera Džejn Foster (Natali Portman) da se do ušiju zaljubi u njega?

Možda biste bili skloni da mislite da je to bio njegov božanstveni stas, herojski postupci ili šarmantna mešavina arogancije i naivnosti, ali pogrešili biste po svim tačkama. Razlog zašto je Tor toliko neodoljiv – barem ako nas pitate – svodi se na samo jedan faktor: Bog groma dobro miriše.

Priznaćemo, nikada nismo bili izloženi istom nebeskom buketu kao Torove kolege, jer film nikada nije bio neko olfaktorno iskustvo – ali jedna jednostavna istina u koju smo više nego sigurni je da postoji malo stvari koje su tako neprivlačne kao što je neprijatan miris. Stoga je logično da naslovni lik sledećeg dela Marvelovog filmskog univerzuma ne bi izdržao miris bilo čega osim neodoljivog.

Dakle, čemu se Tor – ili, tačnije, Kris Hemsvort – okreće kada treba da se uveri da miriše najbolje? BOSS Bottled Marine toaletnoj vodi.

HUGO BOSS je sila na koju treba računati, posebno kada je u pitanju stvaranje nekih od najpoznatijih mirisa svih vremena. Ali stručnjaci za mirise ovog brenda su ovog puta zaista nadmašili sebe, donoseći uzbudljiv nalet svežine u kultni BOSS miris.

Ograničeno izdanje BOSS Bottled Marine kombinuje smrznutu jabuku sa toplim drvenim notama kako bi dočaralo atmosferu letnjeg dana pored vode, što je sada primamljiviji predlog nego ikad. Osnažujući miris takođe definiše nalet smrznute jabuke i sveže mente, pre nego što pređe u note cimeta i muskatne žalfije. Pačuli i note kašmirskog drveta kombinuju se u sofisticiranom kontrastu sa morskom svežinom.

Prilikom odabira novog mirisa, svi oni elementi koji ulaze u miris su očigledno najvažniji, ali zapravo je bočica ta koja prvo privlači vašu pažnju. BOSS Bottled Marine predstavljen je u prepoznatljivoj staklenoj bočici BOSS Bottled, upotpunjenoj mat plavom završnom obradom koja odražava svežinu mirisa. Pored toga, brušena kapica je tamnoplava koja nudi eleganciju inspirisanu morskom bojom.

Luxury Experience