Mercedes-AMG lansira trilogiju parfema THRILL

Više slika

Više slika

Već više od 50 godina, AMG simbolizuje hrabrost, strast i težnju ka vrhunskim performansama, preciznosti i efikasnosti.

Sada, sa THRILL, Mercedes-AMG lansira trilogiju parfema koja prenosi ove karakteristike kroz tri mirisa: Silver, Black i Red. Na osnovu pažljivo odabranih sastojaka, francuski majstor parfema Fabris Pelegrin stvara tri izuzetna mirisa, od kojih svaki predstavlja jedan od tri osnovna elementa Mercedes-AMG-a: Silver za tehnologiju, Black za luksuz i Red za strast.

Tri mirisa - tri emocionalna sveta

Parfem Silver THRILL ima efekat vatre ispod leda. Moćan miris kombinuje note bergamota, amber drveta i tropske biljke pačulija.

Parfem Black THRILL prenosi osećaj slobode i luksuza. Slatki tonka pasulj susreće se sa kiselkastom kožom i začinskom salvijom. Zrela mandarina dodaje svežu, osvežavajuću i voćnu notu.

Parfem Red THRILL simbolizuje strast i dinamiku. Fabris Pelegrin tumači ovu kombinaciju u formi intenzivnog spoja vanile i kardamoma, kontrastiranog blagim i luksuznim karakterom cveta irisa.

Možemo slobodno reći da nisu samo mirisi, već i upečatljive metalne boce neosporan omaž Mercedes-AMG modelima. One predstavljaju jedinstvenost motora i uzbuđenje vožnje; napravljene su od recikliranog stakla i aluminijuma i mogu se ponovo napuniti.

Luxury Experience