Marc Jacobs predstavlja novi parfem - Perfect Intense

Upoznajte novi parfem Perfect Intense, sa još beskompromisnijim i veselijim notama.

Perfect Collection by Marc Jacobs je dopunjena: Perfect Intense je nova mirisna kompozicija koja je takođe posvećena slobodi izražavanja i savršenstvu svakog pojedinca.

Upravo je ova izjava lična mantra Marka Džejkobsa, na čijem zglobu je tetovaža od samo jedne reči - "Perfect". Ljubav prema sopstvenoj posebnosti je ključ za ostvarenje sopstvenog savršenstva, a lepota je, pre svega, hrabrost da budete svoji.

U novom mirisu linije parfema brenda, radosni zvuk nota postaje još intenzivniji nego u originalnoj verziji. Njegov tvorac, parfimer Domitius Mišalon-Berte, obogatio je perfektnu mirisnu piramidu, dajući zavodljiv hedonistički zvuk živopisnoj cvetnoj aromi. U njemu je bogatstvo narcisa elegantno naglašeno noćnim jasminom, a šarmantan trag novine čine note prženog badema i sandalovine.

Nestašluk i plemenitost u jednoj boci - ovako možemo okarakterisati Perfect Intense by Marc Jacobs.

Posebno se ističe bočica mirisa, koja kombinuje kako klasične elemente (na primer, oblik i pozlaćeni vrat), tako i elemente koji oličavaju moć mašte - čep u obliku kristala sa privescima u raznim nijansama.

„Perfect Intense otvara nove aspekte samoljublja, inspirišući sve da cene i uživaju u divnoj prilici da budu svoji, hrabri i jedinstveno savršeni.“