Marc Jacobs Beauty predstavlja setove šminke inspirisane modnom pistom

Novi kompleti ograničenog izdanja sadrže senke za oči, karmine i mnogo toga drugog…

Prateći modnu reviju za sezonu proleće/leto 2020 koja je debitovala u Njujorku prošle godine, Marc Jacobs brend kreirao je setove šminke koji su inspirisani tada predstavljenom kolekcijom. Najnovije izdanje dolazi u dve iteracije – Everyting Goes With Blacquer i Mist Matched.

Četvorodelni set, Everything Goes With Blacquer dolazi u tropski inspirisanoj zelenoj torbi, zajedno sa proizvodima za usne i oči, koji će vam omogućiti da kreirate makeup izgled sa modne piste u svom režimu. Highliner Gel Eye Crayon u Blackquer varijanti, See-quins Glam Glitter senka za oči u Glitter Rock, Le Marc Lip Crème i Velvet Noir Major mascara kompletiraju svetlucavi izgled, sa smokey eye očima i nude obojenim usnama. U međuvremenu Mist Matched predstavlja trodelni set sa Highliner Matte Gel Eye Crayon u Mist Me?, Dew Drops Coconut Gel Highligher u Dew You i Hi-Shine Gloss Lip Lacquer za svetlucavi look.

U našoj galeriji možete bolje pogledati oba seta, a znajte da su već sada dostupni za kupovinu putem zvaničnog sajta brenda, sa cenama od 69 i 34 dolara.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion