Majli Sajrus cveta u novoj Gucci reklami za parfem Flora

Pevačica Majli Sajrus je zaštitno lice najnovijeg mirisa brenda Gucci, Flora Gorgeous Orchid Eau de Parfum.

Kampanja, koju je osmislio Sabato De Sarno a snimio Tajler Mičel, odvija se sa legendarnim znakom Hollywood u pozadini. Reklama predstavlja nadrealni spoj stvarnosti i fantazije, sa Majli Sajrus u glavnoj ulozi u ambijentu iz snova sa vibrantnim cvetovima. U reklami, Majli zadivljuje u dekoltiranom sivom topu koji nosi u kombinaciji sa kestenjastim kožnim šortsem, stegnutim u struku klasičnim Gucci kaišem.

Njena lagana šminka upotpunjuje njenu talasastu frizuru koja graciozno leprša na povetarcu. Svoj izgled je kompletirala visokim potpeticama, otelotvorujući i eleganciju i smelost. Jedna Gucci 'G' minđuša dodaje dašak sofisticiranosti dok roni kroz bazen ispunjen laticama, stapajući lepotu sa razigranošću. Povodom nove reklamne kampanje snimljen je kratki film uz zvukove njenog hita „I can buy myself flowers“.

Gucci Flora Gorgeous Orchid je gurmanski cvetni miris koji spaja kontraste i harmonije. Otvara se slatkim i kremastim duom vanile, nakon čega sledi cvetna orhideja, a završava se osvežavajućim akordom ozona. Ova inovativna kombinacija akorda vanile i ozona stvara zadivljujuću, senzualnu i osvežavajuću aromu koja inspiriše da prihvate njihove jedinstvene kvalitete.

Prelepo dizajnirana flašica mirisa, ukrašena cvetnim šarama na žutoj pozadini, je još jedan lep dodatak ostalim Gucci Flora parfemima.

Luxury Experience