Maison Margiela Replica "Matcha Meditation" miriše na mirna jutra

Kolekcija Replica Maison Margiela namenjena je rekreaciji kroz miris, bilo da se radi o šetnji plažom ili lenjem nedeljnom jutru.

Osećaj mirisa je tako tesno povezan sa sećanjem, pa mirisi Replica Maison Margiela ne mogu samo dočarati scenu, već i vaša sećanja vezana za nju. Ovo je bitan deo za oživljavanje mirisa - miris iscrtava obris, ali vaš um stvara sliku.

Matcha Meditation je zen miris koji hvata radostan osećaj prosvetljenja postignut meditacijom.

MAISON MARGIELA Replica Matcha Meditation je poput mirnog osećaja koji obuzima vaše telo nakon tople šolje matcha čaja. Takođe se može uporediti sa mirnim trenutkom sa samim sobom, kod kuće tokom popodneva, kada vas omami umirujuća para tople šolje čaja.

Sveobuhvatan osećaj koji donosi Matcha akord pojačan je toplinom apsoluta Benzoina kako bi se stvorio miran osećaj uživanja u toploj šolji čaja. Parfem se otvara notama bergamota i mandarine. Mandarina ne dodaje sočnu slatkoću na način na koji citrusi često to čine, već svežinu koja održava miris živim. U srcu parfema je jasmin, cvet narandže, dok se baza sastoji od mahovine, kedra i neočekivanog dodatka bele čokolade.

Izvrsan parfem koji će probuditi sva vaša čula!