Maison Margiela flašira radost zaljubljivanja

Najnoviji „Replica“ miris istražuje svetove parfema i vina.

Uključujući zlatnu svetlost kasne letnje večeri dok miris zrelog grožđa i svežih ruža ispunjava vazduh, „On A Date“ je najnoviji miris Maison Margiela „Replica“. Stvoren da odražava osećaj radosti i uzbuđenja koji se oseća na sastanku, uzbudljiv miris inspirisan je veličanstvenim vinogradima Provanse i predstavlja kreativno istraživanje između svetova parfema i vina.

Pokrećući saradnju između majstora parfimera, Karlosa Benaima i majstora somelijera, Manuele Peroande, „On A Date“ podiže čula jedinstvenim, dubokim mirisom koji evocira slatki, zavodljivi kvalitet koji hvata osnažujuću, zaraznu voćnost okupanog zrelog grožđa na toplom suncu i delikatni karakter divljih ruža. „Prvo sam tražio najbolji način da izrazim arome crnog vina. Preveo sam njegovu finoću i svežinu koristeći Creme de Cassis, Davana, a zatim sam istraživao i arome roze vina izražavajući njegovu energiju i zaokruženost“, kaže majstor parfimer Karlos Benaim.

Prožet održivim i etički dobijenim sastojcima, miris uključuje note blistavog bergamota, ruže, esencije pačulija, esencije latica ruže i akorda likera od crne ribizle, dodajući magnetni drveni potpis dok evocira na vinograde Provanse u ranoj fazi noći... „Za mene, parfemi vam služe da se osećate dobro, a „On A Date“ je inspirisan izuzetnim teroarom Provanse, koji nudi kontrast jedinstvenih aroma“, dodaje majstor somelijer Manuel Peroande.

„On A Date“ Maison Margiela brenda biće dostupan u formatima od 100ml, 30ml i 10ml zajedno sa svećom „Replica“ i dostupan za kupovinu na veb stranici brenda.

Luxury Experience