Louis Vuitton lansira Meteore - novi parfem za muškarce

Ukoliko ste pomislili da se Louis Vuitton brend fokusira isključivo na kreiranje ženskih parfema koji opijaju, znajte da ste pogrešili…

Nakon očaravajućeg Coeur Battant, novog, cvetnog parfema za žene, oni se vraćaju na scenu sa novim luksuznim mirisom za muškarce, Meteore. Ovaj miris inspirisan je istraživačkim emocijama svih muškaraca koji obožavaju putovanja.

On nije prejak, pa neće okupirati sva vaša čula, već je lagan i istovremeno moćan, svež, ali sa dugotrajnim utiskom. Ovaj miris je kreiran u Grasu, od strane Žaka Kavaljea Beletruda, koji je ujedno potpisao i slavni Coeur Battant.

Note parfema uključuju bergamot, mandarinu, pomorandžu, neroli, kardamom, muskatni oraščić i vetiver. Sami možete zaključiti da je njegova mešavina zaista kompleksna, ali zahvaljujući njoj, on u sebi spaja sve prethodno navedene snažne kontraste.

Louis Vuitton luksuzni novi Meteore miris za muškarce košta 266 dolara za 100 ml, 414 dolara za 200 ml, odnosno 266 dolara za 7.5 ml putni sprej. Može se kupiti u buticima brenda i putem njihovog zvaničnog sajta.