Louis Vuitton donosi lepotu pustinjske oaze novim parfemom Fleur du Desert

Inspirisan Bliskim istokom, Louis Vuitton lansira novi dodatak svojoj liniji Les Parfums Louis Vuitton.

Nakon kreiranja Ombre Nomade, Les Sables Roses, Nuit de Feu i Pur Oud, parfimer Žak Kavalije Beltrud je sada razvio „Fleur du Desert“ – miris koji prati bliskoistočne parfimerijske tradicije. Za ovo izdanje, Beltrud je izabrao opojne cvetove za koje se kaže da su se u parfimeriji ovog kraja koristili od davnina.

Peti opus u orijentalnoj kolekciji hvata sav raskoš pustinje. Njegova topla i zavodljiva balada odaje počast izvornim cvetovima sa Bliskog istoka - jasminu, cvetu narandže i ruži.

Medeni nagoveštaj cvetnog nektara kombinuje se sa oudom za začinsku, drvenu dubinu. Ovaj sastojak je cenjen zbog toga što je jedno od najređih i najskupljih vrsta drveta koje postoji.

Beletrud je bio inspirisan „apsolutnom lepotom“ oaze bujne vegetacije, na koju je naišao tokom jutarnje šetnje pustinjom Saudijske Arabije, nedaleko od Džede. Delikatnost buketa svežeg cveća prelivena je začinima i daju dubinu ćilibarskim i drvenim tragom.

Prepun kontrasta, miris podseća na oazu sa bujnom vegetacijom usred pustinje i ostavlja iza sebe dugotrajan i prijatan miris, nešto što će ceniti ljubitelji orijentalnih parfema.

Louis Vuitton Fleur du Desert je dostupan kao parfemska voda od 100 i 200 ml.

Luxury Experience