Loewe je upravo predstavio luksuznu liniju sapuna

Najnovija ponuda španske luksuzne kuće dolazi sa tri botanička mirisa.

Španska luksuzna modna kuća Loewe predstavila je u četvrtak novu liniju tečnih i čvrstih sapuna sa tri vrhunska mirisa. Dostupni sa mirisom origana, sladića i marihuane, sapuni su inspirisani starogrčkom i rimskom praksom integrisanja terapeutskih botaničkih esencija u rituale kupanja.

Sapuni od sladića nude slatku i drvenastu aromu izvučenu iz korena biljke sladić. Sapuni sa mirisom origana daju rukama svakog korisnika miris mediteranskog bilja sa smolastim mirisom koji ostavlja suptilne drvenaste i jantarne note na koži. Sapun sa mirisom marihuane nudi svež biljni miris prožet omiljenim drvenim notama brenda.  

Svaki od tečnih sapuna doći će do kupaca u staklenim bočicama od 360 ml, a brend kaže da su prepuni brojnih hranljivih sastojaka koji hidriraju kožu, od ulja jojobe, do aloja vere i glicerina.

U međuvremenu, klasični sapuni su ispunjeni umirujućim karite maslacem za hidratantni efekat. Svaki od njih je okačen na konopac koji je izrađen od lana, što olakšava držanje pod tušem.

Sapun od marihuane ima svojstva pilinga koja drugi nemaju, uključujući čestice crvenih algi koje mogu pomoći u borbi protiv suve kože, bora i upala.

Čvrsti sapuni će se prodavati po ceni od 48 dolara, a tečni sapuni po ceni od 60 dolara i dostupni su na sajtu brenda.