Libre L’Absolu Platine - novi parfem Yves Saint Lauren

Yves Saint Laurent, brend koji je sinonim za smelost, inovativnost i modnu eleganciju, upravo je lansirao svoju najnoviju olfaktornu kreaciju: Libre L’Absolu Platine.

Inspirisan nepokolebljivim motoom brenda „Tout, Mais Terriblement“ i njegovom kultnom ambasadorkom, pevačicom Duom Lipom, novi miris je oda slobodi i vatreni izraz moderne ženstvenosti.

Kombinujući svežinu bele lavande sa intenzitetom cvetova narandže, Libre L’Absolu Platine je hrabrija verzija originalnog Libre Eau de Parfum, hvatajući bujni balans između hladnoće i topline, muževnog i ženstvenog, prefinjenog i sirovog. Razvijen od strane parfimera Ane Flipo i Karlosa Benaima, miris je hrabra i zavodljiva izjava koja obuhvata suštinu Libre žene.

Prema rečima Ane Flipo: "Među varijacijama koje smo komponovali oko Libre, bilo je vreme da lavanda zauzme svoje mesto. Nasuprot tome, u efektu ogledala, muževno postaje ultra-ženstveno, a cvet narandže nikada nije bio tako senzualan.”

Bočica parfema kombinuje hladnoću platine sa toplinom zlata simbolizujući dualnost vatrene ženstvenosti. Njen zamršeni dizajn, koji je kreirala Suzan Dalton, karakteriše definisane linije u kontrastu sa elegantnim crnim poklopcem i elegantnim zlatnim lancem, koji predstavlja slobodan i nesalomiv stav žene YSL.

Pošto je sloboda vrhunski luksuz, u kampanji Libre L’Absolu Platine u kojoj se pojavljuje Dua Lipa, muzika, priroda i moda se mešaju kako bi proslavili slobodu moderne žene. Film, koji je režirao Aksel Morin, snimljen je u veličanstvenim pejzažima Islanda i prikazuje pevačicu kao ikonu samopouzdanja i neustrašivosti, koja otelotvoruje hrabri stav mirisa.

Niko nije mogao autentično da otelotvori smelu ženstvenost koju Libre izražava više od Dua Lipe. „Hodamo za našu slobodu, borimo se za našu slobodu. Osećamo potrebu da živimo što je moguće autentičnije i istinitije. Svoju slobodu živim tako što sam svoja, verna sebi, kao ličnost i kao umetnica“, kaže pevačica. „Neverovatno je iskustvo biti lice mirisa kao što je Libre“, dodaje ona. „Osećam se tako povezano sa njim zbog njegove neustrašivosti i pozitivnih vrednosti koje zaista odjekuju širom sveta. Prava je inspiracija da se proširi ova ideja vatrene slobode, koju bih volela da svi prihvate svakog dana."

Luxury Experience