Leto u velikom stilu: Otkrijte kolekciju CHANEL LES BEIGES

Svež, blistav sjaj, to je ono po čemu je prepoznatljiva makeup linija Les Beiges brenda Chanel, i to je upravo ono što ćemo dobiti novom kolekcijom Summer in Grand Style.

Ove sezone Chanel je opsednut velikim i predimenzioniranim stvarima, kao što je recimo njihova najnovija CHANEL 22 torba, a kada je reč o makeup kolekciji to su XXL puderi za lice koji daju suptilan blistav ten ili šminka koja će vam dati sjaj od glave do pete.

Prvo, CHANEL predstavlja najveći puder do sada. Oversize Healthy Glow Highlighting Powder illuminates osvetljava kožu blistavošću letnjeg dana na moru i predstavlja ekskluzivnu kreaciju, smeštenu u preveliku kutiju koja ima kultni zaobljeni kvadratni oblik Les Beiges ​​linije. Njegova formula se sastoji od bisernog, blago kremastog pudera u nežno ružičastim i tonovima breskve, dok proizvod možete nežno prevući preko obraza, ali i ramena, dekoltea, ruku i nogu, pomoću nove Oversize Kabuki četkice koja obećava besprekornu primenu.

Ako želite da naglasite svoj letnji ten, potražite Huile Illuminatrice suvo ulje dizajnirano za izdašno nanošenje na lice, telo, pa čak i kosu. Ono što dobijate je koža okupana čistim, mekim sjajem bakra, sa zlatnim sjajem koji se preliva na suncu. Poslednji artikal u ograničenom izdanju je Poudre Universelle Libre, sada u sveže ružičastoj boji da odmah pruži svež, zdrav ten.

Kolekcija takođe uključuje proizvode kao što su lagani krem-gel bronzer koji se lako nanosi  dostupan u 3 nijanse, ruževe sa mirisom kokosa u neon narandžastoj, prašnjavo narandžastoj nijansi, ružičastoj nijansi maline, tamnocrvenoj i svetlucavoj bordo boji.

Povodom lanisiranja kolekcije predstavljena je nova reklamna kampanja u kojoj su se pojavile supermodeli Vitoria Ćereti i Blesnia Miner koje je snimio modni fotograf Karim Sadli.