Les Parfums Matieres: čempres i božur novi mirisni par Karla Lagerfelda

Više slika

Više slika

Brend Karla Lagerfelda, legendarnog modnog dizajnera i ikone stila, predstavlja novi par mirisa Les Parfums Matieres: Fleur de Pivoine & Bois de Cyprès.

Ovi mirisi su inspirisani prirodnim materijalima koje je Lagerfeld voleo i koristio u svojim kolekcijama. Bois de Cyprès je drveni i svež miris za muškarce, dok je Fleur de Pivoine cvetni i delikatan miris za žene. Oba parfema su dizajnirana da izraze ličnost i eleganciju Lagerfelda i njegovog brenda.

Cypres je miris koji odražava moć i sofisticiranost Lagerfelda. To je moderna interpretacija koja kombinuje sveže citrusne note sa drvenim i aromatičnim akordima. Gornje note su sastavljene od bergamota, limuna i mandarine, koji mirisu daju energiju i svetlost. Srce je sastavljeno od čempresa, lavande i žalfije, koji stvaraju harmoniju i eleganciju. Osnovu čine pačuli, vetiver i kedar, koji dodaju dubinu i karakter mirisu. Cypres je miris za muškarce koji imaju osećaj za stil i samopouzdanje.

Fleur de Pivoine je miris koji odražava nežnost i romantiku Lagerfelda. To je moderna interpretacija klasičnog cvetnog mirisa koji kombinuje note božura sa voćnim i puderastim akordima. Gornje note čine ružičasti biber, crna ribizla i malina, koji dodaju sok i živost mirisu. Srce je sastavljeno od božura, ruže i magnolije, koji stvaraju šarm i ženstvenost. Osnovu čine mošus, amber i vanila, koji mirisu daju topao i senzualan trag. Božur je miris za žene koje imaju osećaj za lepotu i eleganciju.

Les Parfums Matieres: Fleur de Pivoine i Bois De Cyprès su novi dodaci kolekciji Les Parfums Matieres, lansiranoj 2017. Ovi mirisi su kreirani od kvalitetnih i prirodnih sastojaka koji su odabrani imajući na umu Lagerfeldovu ličnost i ukus. Ovi mirisi su takođe predstavljeni u minimalističkim i elegantnim bočicama koje se odnose na estetiku i kodove brenda Karl Lagerfeld.

Luxury Experience