Le Soin Noir Givenchy: moć hiljadugodišnjih algi za zdravlje i lepotu kože

Givenchy predstavlja obnovljenu liniju vrhunske kozmetike za negu kože, dizajniranu sa najnovijim naučnim dostignućima i naprednim ekološkim praksama.

Alge su se pojavile na planeti pre više od milijardu godina i postavile temelje za život na Zemlji. Tokom evolucije, naučile su da se prilagode najekstremnijim uslovima i u potpunosti iskoriste mogućnosti koje su im svojstvene po prirodi.

Jedinstvena svojstva algi inspirisala su istraživače iz laboratorije Givenchy da otkriju tajnu njihove izuzetne moći i iskoriste je za dobrobit ljudskog zdravlja i lepote. Nakon godina istraživanja na obali reke Ile Grande u Bretanji, uspeli su. Rezultat je jedinstven Le Soin Noir Givenchy kompleks za negu kože zasnovan na algama koje daju život.

Alge mogu da prežive u najnepovoljnijim uslovima: u plitkoj vodi moraju da izdrže takve faktore životne sredine kao što su temperaturne fluktuacije, izlaganje ultraljubičastom zračenju, zagađenje, izlaganje raznim bakterijama itd.

Istraživanja su pokazala da je adaptivna moć algi zasnovana na njihovoj posebnoj molekularnoj strukturi sa kombinacijom četiri mikronutrijenta vitalna za održavanje mladosti, zdravlja i lepote kože. Ekstrakt algi ima efekat zaglađivanja, učvršćivanja, dajući koži ujednačen i blistav ton, baš kao nakon posete salonu.

Le Soin Noir krema

Njena neverovatno lagana tekstura se bukvalno topi na koži. Formula proizvoda efikasno štiti od negativnih uticaja okoline i bori se protiv znakova starenja. Uz redovnu negu, koža postaje čvršća, puna i glatkija.

Le Soin Noir serum

Serum ima meku, prozračnu teksturu. Ima za cilj pružanje efekta liftinga, zaglađivanje kože i vraćanje vitalne energije. Kao rezultat primene, bore postaju gotovo nevidljive, a konture lica jasnije.