Lancome lansira kolekciju posvećenu Netflix TV seriji Emili u Parizu 2

Dan koji ćemo obeležiti u kalendaru je 22. decembar. Tog datuma je zakazana premijera Emili u Parizu 2, jedne od TV serija o kojima se najviše priča u poslednje vreme. Ima onih koji su je voleli, neki manje, ali činjenica je da je glavna junakinja – koju je tumačila Lili Kolins – bila jedan od kultnih likova prošle godine.

Da bi proslavio drugu sezonu, beauty brend Lancome će lansirati specijalnu kolekciju koja obuhvata suštinu serije, sa jednim ciljem: da kroz šminku ponovo stvori tipičan francuski stil.

Da bi to uradio, brend Lancome je sarađivao sa timom „Emily in Paris“ kako bi kreirao limitirano izdanje, koje se sastoji od šminke, proizvoda za negu kože i mirisa, inspirisanih smelim i odlučnim karakterom Emili. Referentne boje? Crvena i ružičasta u kombinaciji sa ikoničnim srcem i šarmom Ajfelove kule.

Zvezda kolekcije je paleta senki: 12 nijansi podeljene su u tri porodice boja inspirisane najomiljenijim likovima serije: „Born in France“ za Kamil, „Parisian at heart“ za Emili i „Paris à la folie“ za Mindi.

U galeriji pogledajte sve proizvode koji su namenjeni ljubiteljima popularne serije!

Povezane teme