La Prairie predstavlja noćni serum Pure Gold Radiance za ljubitelje nege kože

Ako ste neko ko voli da vaša koža bude sveža i sjajna - La Prairie ima pravu stvar za vas!

Luksuzni brend predstavlja noćnu kremu zbog koje ćete izgledati odmorno, bez obzira na to koliko dugo – ili malo – spavate.

Nova krema La Prairie nije jeftina, ali daje impresivne rezultate. Švajcarski luksuzni brend za negu kože nedavno je predstavio Pure Gold Radiance – bogatu noćnu kremu koja se reklamira kao idealna za održavanje zdravog sjaja vaše kože i vraćanje njene vitalnosti i energije.

Kao što ime govori, krema je napravljena od pravog zlata, koje ne samo da doprinosi trenutnom sjaju, već je i dokazana formula za trajno jačanje i obnavljanje kože. Proizvod odlično funkcioniše za kožu koja je krhka, tanka, suva, gruba i bez sjaja i/ili sa nedostatkom hranljivih materija, prema Gregu Prodromidu, šefu marketinga kompanije La Prairie.

Krema pruža „tri akcije na koži“ i može doneti vidljive rezultate za kratko vreme. Dolazi u pametnom, održivom dizajnu sa kliznim poklopcem koji otkriva specijalni mermerni kamen za noćnu masažu smešten u njemu. Za luksuzni mermerni kamen se kaže da stimuliše mikrocirkulaciju, umiruje mišiće lica i oslobađa svakodnevnu nagomilanu napetost.

La Prairie's Pure Gold Radiance noćna krema sadrži zaista dragocene sastojke što opravdava i njenu cenu. Luksuzna noćna krema od 60 ml je dostupna po ceni od 975 dolara i trenutno se može kupiti na sajtu laprairie.com.

Šta mislite o zlatnom podmlađivanju kože?

Luxury Experience