Kolekcija "Essence of Dreams" Tory Burch budi inspiraciju i kreativnost

Kolekcija parfema Tory Burch inspirisana snovima učiniće da vaš prelazak iz leta u jesen bude lakši...

Opšte je poznato da je miris u velikoj meri vezan za emocije i pamćenje i to je ono što čini lični parfem tako posebnim. Miris određenog parfema ima moć da vas trenutno oživi, inspiriše, pa čak i vrati u određene trenutke u vremenu i izazove stara osećanja. „Essence Of Dreams“ kolekcija parfema Tory Burch odaje počast ovom fenomenu, podstičući svakog nosioca „da živi sa karakterom, lepotom i samopouzdanjem“.

Kolekcija od pet parfema je predstavljena u saradnji sa vodećim svetskim parfimerima Shiseido, oslikava Tory Burch filozofiju dizajna, sa ponovo osmišljenim klasicima i neočekivanim kontrastima. Formulisan sa najkvalitetnijim biljnim i esencijalnim uljima, svaki miris je pomešan sa svežim, prirodom inspirisanim notama, u rasponu od opojnih i očaravajućih do živahnih i osvežavajućih.

„Uvek su me fascinirali mirisi – način na koji nas mogu povezati sa sećanjima i inspirisati emocije“, kaže Burč u saopštenju za štampu. „Želela sam da kreiram prelepe mirise koji nas podsećaju da sledimo svoje snove i da zamislimo svet beskrajnih mogućnosti.”

Svaki miris u kolekciji povezan je sa snom i osećanjem: “Divine Moon” je povezan sa mirom i sadrži cvet „kraljica noći“, med i citruse, „Electric Sky“, povezan je sa slobodom i ima note cveta kaktusa, lavande i drveta.

„Mystic Geranium“ vezan je za radost i miriše na bergamot, aromatični geranijum i mošus dok „Cosmic Wood“ ima za cilj da dočara magiju i sadrži kardamom, jasmin i vetiver. Poslednji u nizu, parfem „Sublime Rose“ koji je povezan sa osećanjima ljubavi sadrži note ruže, crne ribizle i toplog drveta.

Iako može postojati određeni profil mirisa koji vas privlači, kolekcija je namenjena kombinovanju različitih parfema istovremeno kako bi se uskladili sa vašim sopstvenim snovima i namerama.

Svaka boca stvara ravnotežu modernog dizajna i tradicionalnih apotekarskih oblika i ima zakrivljeno stakleno telo i skulpturalni poklopac. Legendarni logo Tory Burch je uokviren specifičnom bojom dizajniranom da dočara duh svakog mirisa.

Kolekcija Tory Burch Essence of Dreams dostupna je ekskluzivno u Tory Burch prodavnicama kao i na sajtu brenda od 5. avgusta.  

Luxury Experience