Kendal Džener je nova globalna ambasadorka brenda L'Oréal Paris

Čuveni francuski beauty brend L'Oréal Paris je objavio da je supermodel Kendal Džener postala njihova najnovija ambasadorka brenda.

Ova globalna saradnja vredna je 11 miliona dolara, a L'Oréal Paris smatra da  je sposobnost Kendal Džener da inspiriše druge ključna za partnerstvo.

„Današnja vruća tema: @kendalljenner se pridružila velikoj L’Oréal Paris porodici kao naša nova globalna ambasadorka“, objavljeno je na Instagram profilu brenda. „Ona je snažna, uspešna i talentovana – veoma smo uzbuđeni što je postala deo naše porodice.“

Na Instagram profilu brenda Kendal je pozirala u majici sa natpisom ‘I’m worth it’ i potvrdila da je postala novo lice brenda L’Oréala Paris, a svoje zadovoljstvo je iskazala rečima: "Počastvovana sam što sam deo novog sestrinstva snažnih žena i što mogu izgovoriti te reči - vredna sam toga. Pridružiti se porodici L'Oreal Paris i imati priliku otelotvoriti sve za šta se brend zalaže čini osećaj punog kruga."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Dugogodišnja ljubiteljka brenda, kao najnovija ambasadorka pridružuje se drugim poznatim licima - uključujući Kejt Vinslet, Evu Longoriju, El Faning i Vajolu Dejvis. Tiha najava ove značajne saradnje održala se na ovogodišnjem Met Gala događaju kada je Kendal zablistala sa makeup lookom koji nosi potpis brenda L’Oréal Paris.  

Kendal će se u kampanjama brenda pojavljivati od septembra, reklamirajući neke od njenih omiljenih proizvoda, poput L’Oréal Paris Telescopic maskare i pudera Infallible Fresh Wear Foundation.

Luxury Experience