Kejt Mos lansira svoj beauty brend COSMOSS

Verovali ili ne, ali još jedna slavna ličnost je lansirala beauty brend. Kejt Mos je zakoračila u beauty ring i želi da se takmiči sa sličnim wellness platformama kao što su Goop i Poosh.

Novi brend obećava proizvode koji su „pažljivo izrađeni sa dobrobiti na umu“.

Sa ciljem da ponudi ravnotežu i podmlađivanje, brend je nastao tokom perioda izolacije i nakon slavne modne karijere uspešne manekenke. Tokom pandemije, Mos se povukla u svoj dom u Kotsvoldsu kako bi pronašla neophodan mir i osetila je želju da svojim brendom predstavi tu istu tišinu i spokoj.

COSMOSS se oslanja na životna iskustva Kejt Mos zajedno sa njenim sopstvenim wellness putovanjem i ličnom transformacijom. Proizvodi imaju za cilj da ožive prirodne lekove, nudeći unutrašnji sklad i mir. Prva linija proizvoda će sadržati kreme za lice, sredstva za čišćenje i uklanjanje nečistoća, uključujući ekskluzivne proizvode kao što je Gold Nectar CBD ulje za lice, parfem Sacred Mist i detoks čajeve.

„COSMOSS se oslanja na moja životna iskustva, moje putovanje i moju transformaciju. Svaki proizvod je pomno napravljen sa željom za dobrobit i dizajniran da otključa nove rituale koji vas vode do unutrašnje ravnoteže i ljubavi. Koristeći samo najčistije i najmoćnije sastojke, od proizvoda za negu kože do mešavina čaja za podizanje raspoloženja, svaka infuzija se oslanja na prirodu koja će vas preporoditi. COSMOSS ima magiju i jedva čekam da je svi otkrijete, baš kao i ja“, kaže Mos u saopštenju za javnost.

Cosmoss se reklamira kao sledeći Goop – blog i kozmetički brend koji vodi Gvinet Paltrou. Tokom 90-ih i 2000-ih Mos je bila ozloglašena po ludim provodima na žurkama i postala je poznata po citatu „ništa nije tako ukusno kao osećaj mršavosti“. Međutim, danas 48-godišnjakinja je prošla kroz wellness transformaciju, praktikuje jogu, spava osam sati svake noći i zdravo se hrani.

COSMOSS je zvanično lansiran 1. septembra i proizvodi su sada dostupni za kupovinu na sajtu brenda, pored odabranih prodavaca.

Luxury Experience