Karli Klos omamljuje novim parfemom Carolina Herrera Good Girl Dazzling Garden

Carolina Herrera otkriva sjajan dodatak svojoj kultnoj liniji mirisa — parfem Good Girl Dazzling Garden.

Ovaj miris ograničenog izdanja balansira privlačnost i sofisticiranost, uhvaćen u bočici koja je blistava kao što joj ime govori.

Karli Klos, oličenje „Good Girl“, udružuje snage sa licem „Bad Boy“ Džošom Apšoom na promotivnim fotografijama Dazzling Garden. Klos sija u ljubičastoj haljini sa šljokicama i smelim izrezima, modnom izboru koji odražava dizajn bočice, dok Džoš nosi elegantno crno odelo. Saradnja između ova dva modela dodaje sloj intrige, postavljajući scenu za miris koji je višestruk kao i ljudi koji ga nose.  

Flašica parfema je sama po sebi umetničko delo sa prepoznatljivom stiletto potpeticom. Ali ovo nije bilo kakva stiletto - to je blistavo ljubičasto umetničko-delo ukrašeno zlatnim cvetom. Kao da bočica šapuće: „Ovo nije vaš svakodnevni miris, ovo je moćna izjava.” Za one koji žele da se prepuste čarima ovog parfema, miris dolazi sa cenom od 144 dolara.

Good Girl Dazzling Garden je složena mešavina koja prkosi lakoj kategorizaciji. Njegova mirisna porodica je opisana kao cvet ćilibara sa jedinstvenom kombinacijom koja nagoveštava njegovu slojevitu dubinu. Gornje note badema otvaraju iskustvo naletom smele živahnosti. Kako se miris razvija, note jasmina i tuberoze uvode svetlu ženstvenost koja podseća na baštu obasjanu suncem. Donje note zrna tonke i kakaoa dodaju dašak misterije, poput poslednjih zraka sunca koje zalazi.

Luxury Experience