Karin Rojtfeld predstavlja mistični parfem „Forgive Me“

Karin Rojtfeld, poznata modna urednica osnovala je svoj istoimeni brend 2019. godine lansiranjem kolekcije „7 Lovers“ i nije joj strano da komponuje luksuzne, jedinstvene mirise.

Karin je 2022. godine lansirala vodeći miris brenda – Carine, a sada, ona nastavlja svoju olfaktornu avanturu i predstavlja novi senzualni parfem pod nazivom „Forgive Me“.

Radeći zajedno sa kultnim francuskim parfimerom Dominikom Ropionom, Karin Rojtfeld je osmislia senzualni, moćni novi parfem sa notama mandarine, ružičastog bibera i cveta narandže. Nakon što ste iskusili suptilne nijanse gornjih nota, uživaćete u srcu parfema koje je sačinjeno od tuberoze iz Indije, ilang ilanga i gardenije. Nije iznenađenje, pačuli je ponovo predstavljen kao bazna nota koja je takođe bila glavni sastojak njenog Carine parfema.

Muza novog parfema je njena ćerka Žulija Restoan Rojtfeld. Nošenje „Forgive Me“ je kao da otkrivate drugu ženu koja je u vama, kao da vidite sebe drugačije u ogledalu. Ovaj zagonetni i senzualni novi klasik posvećen je svim ženama koje uživaju u igri sa pravilima.

Upakovan u tamno ljubičastu bočicu, koja pojačava njegovu mističnu privlačnost, „Forgive Me“ je sada dostupna za kupovinu na www.harrods.com ili www.carineroitfeld.com

Luxury Experience