Kampanja za K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Intense očarava sa svojim prikazom

Više slika

Više slika

Nova reklamna kampanja za K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Intense otkriva scenu obasjanu suncem, gde modeli Dijego Viljareal i Linda Helena otelotvoruju smelu strast...

Oni stoje kao idoli privlačnosti, predstavljajući upečatljivu kobaltno plavu bočicu koja se presijava pod suncem. Steven Klajn fotografiše par, beležeći vizuale koji slave sirovu, neukrotivu lepotu koja odzvanja sa brendom Dolce & Gabbana.

Olfaktorni potpis K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Intense je bogatstvo mirisa, igra dubine kože sa drvenastim notama obogaćenim šafranom i smokvom. Preplitanje ovih elemenata sa ličnostima Dijega i Linde kreira priču o snazi uparenoj sa senzualnošću, privlačnost koja je primamljiva i višeslojna.

Vizuali kampanje odražavaju kompleksnost mirisa - smeo, zavodljiv i samouveren. Reklama za kolonjsku vodu deluje kao manifest za muškarca Dolce & Gabbana koji vodi instinktivno i živi sa intenzitetom. K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Intense potvrđuje identitet i karakter, slavi unutrašnju vatru i kraljevski duh.

Sve u svemu, K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum Intense sugeriše nam da prihvatimo život, strasti i samopouzdanje otelotvoreno u mirisu.

Luxury Experience