Kako miriše parfem od 30.000 evra

Lalique tradicija u izradi kristala spojila se sa francuskom umetnošću kreiranja parfema, što je kao rezultat izrodilo veličanstveni parfem, nazvan Soleil Crystal Edition Extrait de Parfum by Lalique...

Ovaj izuzetni parfem dobio je ekskluzivnu flašicu, koja dolazi sa intrigantnim dimenzijama. Zapravo, ovaj luksuzni parfem ponuđen je u velikodušnoj zapremini od 1500 ml, u ultra-ograničenom izdanju od samo dvadeset potpisanih i numerisanih flaša. Sladunjavi parfem dolazi u prefinjenom pakovanju koje ćete sa ponosom moći da izložite na svom noćnom ili toaletnom stočiću. Parfem je poseban ne samo zbog svog voćno-cvetnog mirisa, već i zbog činjenice da je ručno obojen detaljima od 23.5 karatnog zlata, što ga čini pravim kolekcionarskim komadom. Parfem je lansiran ove godine, a potpisuju ga Aleksandra Mone, Barbara Zoebelein i Benoa Lapuza.

Dugotrajni i impresivni miris dolazi sa gornjim notama Mandarin Orange, badema i kardamoma, dok srednje note sačinjavaju kruška, kandirani badem, jasmin, karamela, mleko i kafa. Za bazne note, odabrani su beli mošus, sandalovina i praline. Na kraju, ostalo je da vam otkrijemo cenu ovog ekskluziviteta - jedan od samo dvadeset primeraka koštaće vas 30.000 evra.