Kako da za samo mesec dana izgledate duplo mlađe?

Kada se radi o nezi kože, a posebno one koja na sebi već ima prve znake starenja, što ranije počnete sa pravilnom brigom, to ćete bolje proći…

Ukoliko mislite da ste zakasnili sa početkom nege, nemojte brinuti – La Prairie novi Platinum protokol dolazi kao najprefinjeniji proizvod za podmlađivanje kože, sa najnaprednijim naučim dostignućima. Švajcarski luksuzni brend lansirao je Platinum Rare Haute-Rejuvenation Protocol Intensive liniju proizvoda, koji deluju na ćelijskom nivou, bude vašu kožu i predstavljaju intenzivno iskustvo u trajanju od mesec dana.

La Prairie novi Platinum Rare Serum je pravo otkriće u anti-age kozmetici, a prodaje se kao set od tri bočice od ametista, zajedno sa Platinum Catalyst aktivator bazom. Svaka bočica sadrži dve odvojene komore, koje kombinuju dve odvojene formule koje se magično spajaju prilikom njihovog zavrtanja. Tretman je intenzivan, zbog čega brend predlaže da ga koristite samo četiri puta godišnje.

Brend je sarađivao sa minimalističkim kompozitorom, Maksom Rihterom, koji je napisao Platinum, evocativnu pesmu za prateći kratki film koji istražuje tok vremena – The Platinum Moment, dok je multimedijalni vizuelni umetnik, Nobohiro Nakanishi kreirao specijalnu instalaciju, The Echo of Time. La Prairie Platinum Rare Haute Rejuvenation Protocol je neverovatno skupocen – jedan proizvod će vas koštati 2.100 dolara.