Kajli Džener predstavlja svoj najnoviji i najslađi poslovni poduhvat

Po svemu sudeći, Kajli Džener ne želi da se zaustavi sve dok ne osvoji čitav svet...

Iako nas je ponovo sve iznenadila svojom drugom trudnoćom, Kajli ne želi da miruje. Ona je upravo pokrenula još jedan deo svoje beauty imperije, a moramo priznati da je on nešto najslađe što smo da sada videli u njenoj režiji. Mlada milijarderka odlučila je da lansira Kylie Baby, vegansku, hipoalergensku kolekciju šampona, losiona kupki i drugih predmeta, koje su ispitali pedijatri. Nova, čista linija za negu beba lansirana je 28.septembra na KylieBaby.com, a mnogi ljudi su odmah poželeli da poseduju sve sa njenim potpisom.

I dok trenutno mnogi spekulišu o polu njene bebe, drugi su zadivljeni personalizovanom najavom njenog novog brenda u kojoj se pojavila i njena ćerkica Stormi. Snimanje nam je predstavilo Kajli i Stormi odevene u nebo plavo, dok pakovanje proizvoda sadrži klasične pink i plave tonove u pastelnim varijantama. Pored toga, kolekcija sadrži i peškir za kupanje sa kapuljačom, četku, češalj i putnu torbicu. Kampanja nam je predstavila i snene snimke mame i ćerke koje uživaju zajedno u oblacima. Najmlađa pripadnica Kardašijan Džener klana izgledala je savršeno kao i uvek do sada, uživajući u vremenu koje provodi sa Stormi pre nego što rodi svoje drugo dete sa Trevisom Skotom.

Fanovi su brzo primetili da je Kajli nosila plavu haljinu u prvom kadru svoje nove kampanje, što je mnogima poslužilo kao znak da ovog puta nosi dečaka. I dok ćemo morati strpljivo da sačekamo odgovor na to pitanje, ne moramo čekati na njenu novu kolekciju, koja je već sada dostupna za kupovinu - ako već nije rasprodata.