Kajli Džener lansira svoj prvi pafrem „Cosmic“

Kajli Džener nastavlja da širi svoje beauty carstvo lansiranjem svog debitantskog parfema, „Cosmic“ koji miriše opojno i „dolazi iz druge dimenzije“.

Napravljen od strane Kajli, njen prvi miris odmah obavija svog vlasnika bogatom, toplom i slatkom aromom. Ovaj amber cvetni miris se otvara notama jasmina i crvene narandže, ima srce akorda zlatnog ambera i crvenog božura, a završava se akordom mošusa, vanile i kedrovine za topao, uzvišen miris koji je savršen za dan i noć.

Cosmic Kylie Jenner smešten je u skulpturalnu bočicu dizajniranu da liči na umetničko delo i oblikovan je tako da savršeno stane na dlan vaše ruke.

„Želela sam da stvorim nešto što je zaista jedinstveno za mene u svakom aspektu, od mirisa do bočice. Proveli smo više od dve godine radeći na ovome. Želela sam da bude svež, ali sladak i da miriše „kao da nije sa ovog sveta, i da sadrži neke od mojih omiljenih nota, uključujući jasmin i vanilu“, kaže Kajli Džener.

"Pošto mi je ovaj miris tako ličan, takođe sam želela da bočica i pakovanje to odražavaju, pa sam dizajnirala kutiju sa mojim rođendanom utisnutim rimskim brojevima, a bočica je oblikovana tako da stane na dlan. Jedva čekam da ovo podelim sa vama.”

Ovaj debitantski miris Kajli Džener kombinuje njenu olfaktivnu viziju i jedinstvenu estetiku sa Coty vodećom ekspertizom za mirise i globalnim dosegom. Parfem će biti dostupan u tri veličine - 30ml, 50 ml i 100ml, kao i putna verzija, a sve se mogu ponovno puniti. 

Luxury Experience