Jean Paul Gaultier predstavlja specijalno izdanje parfema

Više slika

Više slika

"Oda slobodi, prihvatanju, samopouzdanju i slavljenju naših razlika."

Parfemi Jean Paul Gaultier predstavili su svoje flašice za Pride 2024, odajući počast delima umetnika i aktiviste Kita Haringa. Tokom poslednje četiri godine, brend je lansirao flašice parfema posvećene zajednici LGBTQIA+ u čast Pride događaja. Za ovogodišnju flašicu, kompanija je kreirala svoju prvu saradničku flašicu inspirisanu Haringovim muralom iz 1989. godine "Nekada davno" koji je krasio zidove toaleta u LGBT zajednici Njujorka. Mural je napravljen kao deo obeležavanja dvadesetogodišnjice Stonewall nereda koji su označili početak pokreta oslobađanja i prava LGBTQIA+ zajednice.

Brend je kreirao dve nove flašice parfema u svom ikoničnom obliku tela, označene kao "Le Male" i "Classique". Maison Gaultier opisuje ovu saradnju kao "više od izjave. To je amblem. Simbol. Identitet. Oda slobodi, prihvatanju, samopouzdanju i slavljenju naših razlika," stoji u saopštenju.

Parfem je uniseks miris koji kombinuje note svežeg citrusa, juzua, narandže, cveta nerolija i mošusa kako bi formirao voćni, drvenasti miris. “Ovaj ekskluzivni ograničeni parfem se svake godine iznova kreira. Na osnovu potpisa Gaultier nerolija, mi bojimo čula crvenom narandžom i balansiramo ih sa mošusom. Neodoljiv parfem bez pola i roda: jednostavno slava postojanja i ponosa" rekli su Natali Ceto i Kventin Biš, parfimeri Jean Paul Gaultier brenda, u zajedničkoj izjavi.

Flašica parfema je bela i sadrži elemente Haringove originalne umetnosti pomešane sa brendovim pogledom na pop art. Ilustracija na flašicama nosi naziv "Ništa za sakriti", što brend opisuje kao "radosnu" verziju Heringovog dela. Takođe dolazi u kolekcionarskoj kutiji koja sadrži saradničko umetničko delo.

Luxury Experience