Jean Paul Gaultier predstavlja senzualniju verziju La Belle parfema

Upoznajte senzualnu i zavodljivu kompoziciju - bogatiju verziju klasične La Belle.

Svet parfimerije Jean-Paul Gaultier je Rajski vrt, gde vladaju zakoni strasti, istinskog užitka u životu i neobuzdanih emocija. Dolaskom lepotice La Belle Le Parfum, atmosfera na ovom izuzetnom mestu, koje je otvorio legendarni couturier, zagreva se do krajnjih granica i obara rekorde intenziteta.

Ova edicija parfema ne prepušta ništa slučaju i praktično nema šanse da ostanete ravnodušni na ritmove vrele noći, kojima se sve konvencije i ograničenja razbijaju u paramparčad. 

Neverovatno obilje cveća i voća vlada u Jean-Paul Gaultier rajskom vrtu - mirisi voća i slatkih pupoljaka od prvog trenutka uranjaju um u estetski trans, otkrivajući nove aspekte ženstvenosti i seksualnosti. Sloboda i iskušenje lutaju ruku pod ruku senovitim sokacima, stičući saputnike na beskrajnom putu snova i zabave.

Tajna moćnog šarma novog mirisa, koji je popunio kolekciju parfemskih kreacija Jean-Paul Gaultier, je u njegovoj bogatoj i raznovrsnoj mirisnoj piramidi, koja će vas svakako iznenaditi nekom od svojih kombinacija.

Vanila, kruška i bademi zvuče tako ukusno da želite ne samo da ih udahnete, već i da ih okusite. Tango beladone i mošusa oduzima poslednje ostatke svakodnevne trezvenosti, a kombinacija nota bergamota, pečenih zrna tonke i jasmina uporediva je sa gutljajem mirisnog vina.

Bočica La Belle Le Parfum u obliku poprsja simbolizuje snagu karaktera (čak i ako njena vlasnica s vremena na vreme gubi glavu, prepuštajući se volji osećanja i skrivenih želja). Na kraju krajeva, to je Jean Paul Gaultier! Ružičasta bočica sa bogatim bordo tonovima zrači senzualnošću koja kao magnet privlači muškarce iz celog sveta.

Luxury Experience