Italijanska avantura se nastavlja novim parfemom Bulgari Allegra Spettacolore

Ovog puta italijanska avantura se nastavlja sa Spettacolore. Vodimo vas do Pulje za najočaravajućiju noć u godini, sjajan spektakl Festa Della Luce koji osvetljava gradove od Barija do Alberobela.

La Festa Della Luce je misterija lepote, svetlosti i ženstvenosti koju je teško opisati rečima, ali je više nego moguće preneti u olfaktornoj piramidi. Novi miris Allegra Spettacolore iz kolekcije Bulgari Allegra vodi vas na italijanski festival svetlosti, kojim vladaju magija svetla i boja. Svaki aspekt ove neobuzdane proslave ogleda se u notama nove Bulgari parfemske kreacije, čiju boju i harizmu je teško ne osetiti na sebi.

Bulgari parfem Allegra Spettacolore

Allegra Spettacolore brenda Bulgari je orijentalni miris koji kombinuje dubinu i finoću, prozračnost i punoću. Mirisna kompozicija parfema izgrađena je na kontrastima: topli akordi irisa i smirne pojačani su začinskim zvukom ambera.

Kolekcija obuhvata pet kultnih mirisa čije su formule razvijene na bazi odabranih sastojaka. Svaki parfem se lako prilagođava individualnim preferencijama: na primer, bilo koji od njih se može transformisati zahvaljujući jednoj ili drugoj mirisnoj kompoziciji.

Odaberite parfemsku vodu koja odgovara vašem raspoloženju i kreirajte svoj jedinstveni potpis dodavanjem svoje omiljene esencije.

Luxury Experience