Idris i Sabrina Elba u novoj Calvin Klein Eternity kampanji

Više slika

Više slika

Kampanja za parfem Calvin Klein Eternity Aromatic Essence vešto hvata intimnu povezanost između Idrisa Elbe i njegove supruge, Sabrine...

Moćni portreti, koje je snimio poznati fotograf Mert Alas, služe kao pozadina za lansiranje, pri čemu crno-bela slika postavlja scenu na kojoj se emocija i miris prepliću.

Kampanja je podjednako zasnovana na senzornom putovanju, kao i na vizuelnom utisku. Idris Elba, ponavljajući svoju ulogu kao muza Calvina Klein brenda, oličava Eternity Aromatic Essence za muškarce, a njegova prisutnost okarakterisana je staloženošću i tihim intenzitetom.

Sabrinina graciozno držanje dopunjuje Idrisa, odražavajući dvostruku prirodu parfema: osvežavajuću kleku i glatki kokos. Portreti, iako jednostavni, nagoveštavaju kompleksnost mirisa, sa gornjim notama limuna i sečuanskog bibera, srcem od kokosa i lavande, i bazom od kardamoma, pačulija i kedra.

Kampanja Calvin Klein Eternity Aromatic Essence fokusira se na magnetsku privlačnost između dvoje ljudi. Njihovi zajednički pogledi i prostor između njih postaju platno na kojem se priča o Eternity Aromatic Essence odmotava, ističući miris koji obuhvata i ono bezvremensko i savremeno.

Luxury Experience