Hourglass osvaja beauty univerzum novom linijom za negu kože

Kreme za sunčanje, sredstva za čišćenje, balsami i mnogo toga drugog što može postati deo vaše svakodnevne rutine…

Hourglass, beauty brend obožavan zbog svojih hajlajtera, pravi prvi iskorak u svetu proizvoda za negu kože, lansirajući svoju Equilibrium kolekciju. Sastojeći se od pet proizvoda, kolekcija je dizajnirana za svakodnevnu upotrebu, što će dovesti do predivnog i zdravog tena.

Rebalancing Cream Cleanser je proizvod sa balansiranom pH vrednošću, koji će podmladiti vašu kožu i zadržati njenu vitalnost. Pored toga, Restoring Essence je rastvor u stilu tonera, koji u sebi sadrži Hourglass Cell Balancing Complex™, koji spaja različite lipide, obnavljajući kožnu barijeru. Intensive Hydrating Eye Balm je inovativna formula sa glatkom teksturom koja umiruje područje ispod očiju, smanjujući tamne podočnjake nakon samo tri dana upotrebe.

Za dnevnu varijantu, Hourglass je lansirao Day Fluid Sunscreen koja dolazi sa zaštitnim faktorom 30, u veoma laganoj formuli. Kolekciju kompletira Biomimetic Skin Active Serum – noćni proizvod koji koristi napredni ultrasonični sistem, kako bi pomogao svim kvalitetnim sastojcima da prodru u dublje slojeve kože.

Sve proizvode možete videti u našoj galeriji, a za kupovinu će biti dostupni od 26.februara, sa rasponom cena od 52 do 240 dolara.