Hourglass Cosmetics lansira novu kolekciju - At Night

Kolekcija sadrži rumenila i karmine, u idealnim jesenjim nijansama…

Prateći re-lansiranje kultne Ambient Metallic Strobe Lighting palete, Hourglass Cosmetics brend je predstavio novu liniju, nazvanu At Night. Novi asortiman sadrži dva rumenila, jedan karmin i jedno ulje za usne, pri čemu su svi proizvodi veganski i cruelty-free.

Dostupna u cigla crvenoj At Night i nežno roze Sublime Flush, nova Ambient Lighting Blush rumenila formulisana su sa fotoluminescentnom tehnologijom, kako bi vam pružila dubinu i dimenziju. Ručno napravljena upotrebom miscelare tehnike, ova rumenila poseduju savršeni balans pigmenta i pudera, koji vam pružaju prirodni finiš.

Ukoliko volite da nosite odvažne boje na svojim usnama, ikonični Confession Ultra Slim High Intensity Lipstick karmin dolazi u novoj boji cigle, At Night. Dizajniran da akcentuje, konturiše i definiše, karmin koji se može dopunjavati dolazi sa kremastim i satenskim završnim detaljima, koji će ostati postojani tokom čitavog dana.

Kada se radi o Lip Treatment Oil ulju, proizvod je ispunjen aktivnim sastojcima, koji će poboljšati hidrataciju vaših usana i smanjiti pojavu bora. Sačinjen je od 14 esencijalnih ulja, 10 biljnih ulja bogatih lipidima i četiri hranjiva vitamina, koji rade zajedno kako bi zaštitili vaše usne u svim situacijama.

Cena noviteta iz Hourglass Cosmetics At Night kolekcije idu od 36 do 49 dolara, a svi su već sada dostupni za kupovinu.