Himna ljubavi prema životu - Mon Éclat d'Arpège by Lanvin

Svaki dan je obećanje novih mogućnosti i dostignuća, planova i nada koji mogu otvoriti novo poglavlje u vašem životu.

Da biste svaki dan učinili nezaboravnim, važno je da izaberete odgovarajuću pratnju za vaše unutrašnje stanje. Olfaktorna piramida novog Lanvin parfema Mon Eclat ispunjena je iščekivanjem neistraženih horizonata, novim mogućnostima i ispunjenjem najdražih snova.

Parfem otvara novo poglavlje kultnog mirisa Eclat Arpege, koji se pojavio pre 20 godina i zasnovan je na konceptu blistave ženstvenosti i prave pariske elegancije. Miris je ispunjen radošću i energijom večne mladosti koju ćete sigurno želeti da podelite sa svojim najmilijima i celim svetom.

Parfimeri Mekenzi Rajli i Nikola Bulije su glavni deo mirisne kompozicije posvetili fenomenalnom jasminu, koji ima jednu od najženstvenijih nota u svetu parfimerije. Svaki parfmier je ponudio svoju interpretaciju ove komponente, što je novu verziju Eclat Arpege učinilo zaista originalnom i prefinjenom. Mekenzi Rajli je istakla sveže, čiste tonove jasmina, dok se Nikola Bulije fokusirao na radosne, svetle emocije koje on budi u srcu.

Voćno-cvetna kompozicija mirisa otvara se vodenim duom bergamota i aloja vere, koji se savršeno uklapaju sa jasminom. Ruža i kajsija daju blistav, iskričav zvuk parfemu, a začinski prizvuk daje kombinacija sandalovine i mošusa u tragu kompozicije.

Luxury Experience