Hermes predstavlja svoju beauty liniju iduće godine

Pariska luksuza kuća Hermes, polako ulazi u beauty svet i mi smo više nego uzbuđeni zbog toga!

Već sledeće godine, Hermes će nam predstaviti svoju beauty liniju, namenjenu fanovima brenda i svim ostalim ljudima koji žele da uživaju u luksuznom beauty iskustvu. Aksel Duamas, menadžer grupe koji nadgleda čitav ovaj projekat, izjavio je prošle godine: “Na duže staze, moraćemo da budemo prisutni u sva tri segmenta tržišta za kozmetiku, što uključuje parfeme, šminku i proizvode za negu. To će nam dati značajno prisustvo”.

Specijalisti iz industrije dobili su potvrdu da ovaj brend planira da lansira svoju beauty kolekciju od drugog glavnog čoveka Hermes brenda, Giljema de Seinea, tokom nomadske izložbe “Hermes hors les murs”.

Skoro pet godina ranije, 2014.godine, kuća Hermes je malo pogurala svoju liniju mirisa, kada je parfimer Žan-Klod Elena doveden. On je nasledio Kristinu Nagel 2016.godine, sa titulom glavni parfimer.

Ova diverzifikacija asortimana svakako će oduševiti dugogodišnje i verne fanove ovog brenda, koji će konačno moći sebi da poklone kompletni tretman sa njihovim potpisom.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion