Hermes lansira prvi muški parfem nakon 15 godina

Hermes je svoju pažnju usmerio prema muškom delu populacije, po prvi put nakon petnaest godina, barem kada se radi o univerzumu mirisa…

Slavni brend skoro je lansirao ekskluzivnu kolonjsku vodu za muškarce koja dolazi sa mnogo slojeva, a nastala je kao delo parfimera Kristine Nejdžel. Nazvan H24, ovaj parfem u sebi sadrži mešavinu žalfije, esencije ružinog drveta i narcis absolu, u kombinaciji sa sklarenom, sintentičkim molekulom neobičnog metalik mirisa.

Komentarišući ovaj novitet, Najdžel je izjavila: “Kako bismo kreirali novi Hermes miris, morala sam da istražim druge, manje predvidive staze, udaljim se od konvencionalnih drvenastih tonova i okrenem se prirodnim, sirovim materijalima, koje sam dalje obradila modernim tehnologijama i dala im sasvim nove teksture”.

Za novi miris, Najdžel je inspiraciju pronašala u materijalima Hermes muške modne kolekcije. Kako ona objašnjava: “Kada odem na revije Veronik Nišanijan, uvek sam oduševljena činjenicom da teksturu mogu osetiti svojim očima. Kada se radilo o H24 mirisu, razmišljala sam o urbanoj prirodi i činjenici da život uvek pronađe način, kreće se i silan je”.

Za sada, H24 miris je dostupan u tri varijante: 100 ml po ceni od 105 dolara, 50 ml po ceni od 80 dolara i 15 ml, sa cenom od 33 dolara.