Hermes lansira kolekciju lakova za nokte

Nakon predstavljanja predivne kolekcije karmina inspirisanih Birkin torbama, kao i tri nove nijanse ruževa nešto ranije, Hermes sada pravi iskorak u svet lakova za nokte…

Slavni brend skoro je lansirao uzbudljivi ansambl u okviru svoje beauty linije. Dolazeći sa 24 boje, kolekcija se sastoji od odvažnih bio-pigmenata kojima je potreban samo jedan sloj kako bi izgledali veličanstveno. Nijanse su ispraćene baznim i završnim slojem, pored alata za negu noktiju, poput četkica i turpija.

Neke od najupečatljivijih nijansi u liniji su “Orange Boîte” – ikonična Hermes narandžasta, crvena “Rouge Casaque” i tamno roze “Rose Magenta”. Čitav asortiman je izradio tim kolorista koji se inače bave proizvodnjom predmeta od kože i svile, dok je Pjer Hardi pomogao u dizajnu pakovanja, zajedno sa dugogodišnjim Hermes umetničkim direktorom, Pjer-Aleksis Dumom.

Komentarišući kolekciju, Agnes de Viljers, CEO Hermes Beauty & Fragrances, kaže: “Za Hermes, ruke su nešto poput lica, jer je svaki naš komad ručno izrađen. U početku, pitali smo se da li treba da izradimo Hermes turpije za nokte, da li je to u skladu sa našom filozofijom, ali smo zaključili da je i to neophodni deo beauty rutine”.

Kolekcija sa 24 nijanse biće dostupna za kupovinu od 15.oktobra.