Harrods prodaje futurističku masku za lice za 1.400 dolara koja će vas podmladiti

Više slika

Više slika

Iako niko ne može vratiti vreme koje je prošlo, to po svemu sudeći ne mora biti slučaj kada se radi o izgledu naše kože...

Zahvaljujući avangardnim i revolucionarnim proizvodima poput myBlend LED maske, nema razloga da ne živimo život poput Bendžamina Batona, izgledajući mlađe sa svakom godinom koja prođe. Oslanjajući se na prednosti svetlosne terapije, LED maska dolazi sa unapred postavljenim programima za tretman različitih tipova kože. Međutim, ono što je posebno jeste činjenica da je maska oblikovana po svakom centimetru lica i vrata.

To omogućava svakom delu vaše kože da maksimalno iskoristi moć 288 FDA odobrenih crvenih i infracrvenih LED dioda, kao i procese regeneracije ćelija i proizvodnje kolagena. Pored toga što je skulpturalno superiorna, ova LED maska dolazi spakovana u kompaktnom koferu za upotrebu u pokretu. To je jednostavan i efikasan proizvod koji se može koristiti u salonima na aerodromima ili tokom dugih letova, pre važnog događaja ili kao deo redovne rutine nege kože.

Korišćenje myBlend LED maske donosi mnoštvo koristi, kao što su smanjenje pigmentacije i bore, te sprečavanje pojava akni. U današnje vreme, to je zaista ultimativno kozmetičko iskustvo lepote koje koristi moć svetlosti, pogodno za sve fototipove kože. Maska za lice ima ugrađenu bateriju, i preporučuje se njena upotreba 3 do 4 puta nedeljno, sa pauzama od 48 sati, tokom perioda od 6 do 8 nedelja. MyBlend LED maska dostupna je u Harrodsu za 1.400 dolara.

Luxury Experience