Hari Stajls lansira rodno neutralan beauty brend „Pleasing“

Hari Stajls, koji je stekao slavu kao jedan od pet članova benda One Direction, pronašao je novi pravac, i to je bukvalno „Pleasing“!

Harijev dugo očekivani beauty brend Pleasing je lansiran, a linija lakova za nokte i proizvoda za negu kože izgleda obećavajuće i neverovatno.

„Sve je počelo lakovima za nokte, jer je brend prvenstveno bio namenjen tome. Vidim boju na cvetu ili tapeti ili tako nešto i pomislim: „Oh, želim to da stavim na svoje nokte.“ Bio je to zabavan mali projekat, ali tokom pandemije, i kada smo ga na kraju nazvali „Pleasing“, delovalo je kao da je to mnogo više od samih lakova za nokte. Uvek sam otkrivao da su u mom životu mali trenuci ti koji su mi doneli najveću radost, bilo da je to, znate, noć pod zvezdama ili zalogaj hrane ili sedenje sa prijateljima i razmišljanje.”

Za sada, nebinarni brend će objaviti dva seruma i četiri laka inspirisana biserima. Kolekcija Perfect Pearl uključuje lakove za nokte u tri nijanse crne, roze i bele. Takođe sadrži prozirni lak koji se zove Pearly Tops.

Proizvodi za negu kože imaju formulu koja pojačava sjaj, kao što je Pearlescent Illuminating Serum, jer ideja brenda nije da pokrije i sakrije, već osvetli i istakne ono što je već tu. Pleasing Pen je privlačan proizvod, namenjen za igru reči, jer ova čelična roler olovka sa dva kraja, sadrži serum za oči i ulje za usne, upravo ono što je potrebno da biste se osećali osveženo.

Pleasing se prodaje i muškarcima i ženama, a kao što se navodi na sajtu brenda, proizvodi su veganski i prate principe čiste lepote napravljene sa ljubavlju bez parabena ili testiranja na životinjama.