Hanter Šejfer blista u novoj Mugler kampanji

Mugler je predstavio upečatljivu kampanju za Angel Fantasm Eau de Parfum Sensuelle, sa glumicom Hanter Šejfer u glavnoj ulozi...

Nakon njenog zapaženog nastupa u kampanji za Angel Elixir prošle godine, Šejfer je ponovo pozirala pred objektivom čuvenog dvojca, Mert & Marcus. Glumica odiše samopouzdanjem u smelim izrezima i zvezdanim motivima, odevena u otkrivajuću crnu kreaciju koju je zamislio Kejsi Kadvalader iz Mugler brenda. Njena kosa slobodno pada, dodajući čar plavom osvetljenju scene.

Angel Fantasm Eau de Parfum Sensuelle ponovo zamišlja ikonični parfem Angel, transformišući njegov akord pačulija u voćno-amber iskustvo. Kompozicija parfema uključuje vibrantne gornje note ananasa i bergamota, note kokosa i cveta tiare u srcu, dok baza sadrži pačuli, bogatu burbonsku vanilu i amber. Note se savršeno uklapaju u prolećne i letnje mesece.

Parfem je smešten u prepoznatljivu crnu flašicu u obliku zvezde sa srebrnim vrhom. Naglašavajući održivost, flašica je dopunjiva, što odražava Muglerov posvećenost ekološki svesnom luksuzu.

Šejfer je takođe zvezda u televizijskoj reklami za ovaj parfem, oslobađajući fantazije uz ritam pulsirajuće elektronske muzike. Tim koji stoji iza njenog upečatljivog izgleda uključuje stilistkinju za kosu Sindiju Harvi i šminkerku Ejmi Drame.

Luxury Experience