Halfeti Leather - novi veličanstveni i senzualni miris

Britanska kuća parfema, Penhaglion’s, predstavila je prošlog meseca novo poglavlje u svojoj Trade Routes kolekciji – u pitanju je miris Halfeti Leather...

Novi parfem je najavljen kao mračna kreacija orijentalnih tonova, konstruisana sa drvenastim i začinjenim notama. Kao varijetet Halfeti mirisa iz 2015.godine, novitet je dobio i senzualne kožne note.

„Ovaj miris je toliko opijajući, da ćete se odmah zaljubiti u njega. Miris je topao, snažan i komforan u istovreme. On nas vodi na jedno sasvim drugačije putovanje, gde crvene ruže deluju crno i poseduju sasvim novu magiju“, kažu iz slavnog brenda.

Priča ovog parfema otvara se notama bergamota, koji je kombinovan sa zelenim i aromantičnim detaljima žalfije. Potom, on se brilijantno razvija zahvaljujući jasminu i ružama, da bi se na kraju u celosti otvorio obećavajući nam daleke zemlje i putovanja notama vanile, sandalovine i kože, ujedinjujući jantar i pačuli.

Kreaciju ovog parfema potpisuje Kristijan Provenzano, koji je takođe kreirao originalni Halfeti miris iz 2015.godine, kao i osam drugih kreacija za slavni brend. Novi parfem se može kupiti putem zvaničnog sajta brenda.