Guerlain lansira „Reve d’Amour“ u saradnji sa Nadine Kanso povodom proslave 170. godišnjice kultne flašice

Guerlain je zamolio libansku dizajnerku Nadin Kanso da reinterpretira kultnu flašicu parfema Guerlain, poznatu kao „Bee bottle“.

Saradnja na temu ljubavi dovela je do kreacije koja spaja umetnost parfimerije sa savremenim nakitom. "Odabrala sam reč 'ljubav' da pokažem svetu da uz ljubav možemo postići lepe stvari“, rekla je Nadin Kanso, koja je poznata po prepoznatljivoj upotrebi prefinjene kaligrafije u svojim kreacijama, inspirišući linije njenog izuzetnog nakita od zlata i dragocenih dragulja. Kao prava izjava ljubavi, „Reve d’Amour” slavi i bliskoistočnu strast prema mirisima i kaligrafiji.

Reč „Ljubav“ ispisana je arapskom kaligrafijom devet puta i ukrašena hiljadama dragocenih svetlucavih Swarovski kristala. Dizajn flašice, poveren je istorijskom ateljeu Guerlain, „Living Heritage Company“, koji je blisko sarađivao sa brendom Swarovski. Svaki od devet motiva na flašicama sa draguljima izrađen je ručno, zahtevajući više od 12 sati pedantnog rada da bi se postavilo 1.710 kristala jedan po jedan.

Ova dragocena flašica – napravljena u ograničenom izdanju od samo 30 numerisanih komada - ispunjena je specijalnom parfemskom vodom koju su kreirali Guerlain parfimeri ekskluzivno za ovo izdanje.

Luxury Experience