Guerlain novitetima slavi svoju istoriju

Po već ustaljenoj tradiciji brenda Guerlain, svake godine se oprostimo od jednog parfema iz Aqua Allegoria linije, kako bi nam bio predstavljen podjednako impresivni suparnik…

Ipak, ovaj brend je svoju tradiciju ispratio na malo drugačiji način ovoga puta, vraćajući na scenu četiri parfema iz svoje arhive. Dakle, pored novog godišnjeg dodatka, Guerlain AA kolekcija sada ima deset parfema, a nama je previše teško da odlučimo koji nam se najviše dopada.

Od svog lansiranja 1991.godine, Aqua Allegoria linija ostala je odana svojoj temi, koja je “inspirisana prirodom, a kreirana od strane brenda Guerlain”. Ove godine, predstavljen nam je osvežavajući Aqua Allegoria Passiflora, cvetno-voćna mešavina koju je kreirao Tijeri Vaser, u skladu sa legatom brenda.

Sa marakujom u svojoj srži, ovaj miris nudi osvežavajuće note limuna, grejpfruta, soka mandarine i bergamota, sa bazom od ylang-ylanga i cveta pomorandže. Dostupan je u verzijama od 75 ml i 125 ml Eau de Toilette i definitivno je jedan od najboljih mirisa ove linije.

Pored nove zvezde, kao što smo već rekli, ove godine možemo slaviti povratak klasika – Nerolia Bianca (gorka pomorandža sa notama cveta pomorandže), Teazzura (zeleni čaj sa daškom citrusa), Limon Verde (limeta sa tropski zelenim notama) i Rosa Rossa (ruža sa notama ličija).

Svi mirisi iz ove kolekcije dostupni su za kupovinu u čitavom svetu.