Guerlain najavljuje proleće svojim novim izdanjem

Proleće je konačno stiglo i to možemo osetiti u vazduhu…

Prateći svoju godišnju tradiciju slavljenja ljiljana, Guerlain parfimeri su upravo predstavili Muguet 2020 Millesime, egzotični novi parfem kreiran u saradnji sa Maison Massillon. Ovogodišnje numerisano, ograničeno izdanje u sebi sadrži esenciju Mugueta sa gornjim notama bergamota, koje prate note zelenog bilja.

U svom srcu, ovaj miris sadrži cvetni karakter ljiljana, koji je akcentovan nagoveštajima ruže i jasmine. 2020 Millesime dolazi u veličanstvenoj bočici koja je dekorisana cvećem – u pitanju je cvetno i poetsko izdanje koje potpisuje francuska juvelirska kuća, Maison Massillon, koja je specijalizovana za rad sa porcelanom i pozlaćenom žicom.

Komentarišući ovu kreaciju, Alize Mehat, osnivač Maison Massillon, izjavila je: “Kada me je Guerlain pitao da li želim da dizajniram Muguet 2020 kreaciju, posmatrala sam oblik bočice, dezene i pčele. Potom sam pomislila na komad nakita, odnosno ornament, koji će krasiti vrat bočice”.

Veličanstveni dekanter dalje sadrži komade zlatnih lisitća na cvetnim pupoljcima, tanani zlatni kanap oko vrata i malu pčelu sa nagoveštajem zlata. Guerlain Muguet 2020 Millesime by Maison Massillon je dostupan u veoma maloj ediciji – samo 4.427 komada se može kupiti u čitavom svetu.