Gucci Beauty predstavlja savršene letnje novitete

Prenesite svoj makeup na novi nivo ove sezone...

Nakon što su lansirali puder i olovku za obrve ranije ove godine, Gucci Beauty sada predstavlja nove makeup proizvode, kao deo svoje letnje kolekcije. Najnovija ponuda sadrži lakove za nokte i bronzer, dok su svi komadi inspirisani vintage estetikom modne kuće.

Nazvan Vernis a Ongles, asortiman dugotrajnih lakova za nokte formulisan je tako da nudi ultra-sjajni finiš. Ponuđen u pet letnjih nijansi, lak će vam ponuditi snažnu boju u jednom potezu. Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj četkici, lak se nanosi zaista jednostavno, dok je njegova formula brzosušeća i besprekorna.

Što se tiče Poudre De Beaute Eclat Soleil, dopunjivi bronzer dolazi u pet toplih nijansi koje će vam pomoći da stvorite prirodni, letnji izgled na svojoj koži. Formulisan bez talka i dermatološki testiran, bronzer sadrži sastojke koji pogoduju koži, poput hijaluronske kiseline i šea putera.

Čitavu kolekciju možete videti u našoj galeriji, a takođe treba da znate da se svi proizvodi već sada mogu kupiti putem sajta brenda, sa cenama od 28 dolara za lakove za nokte i 62 dolara za bronzer.