Gucci Beauty dodaje fantastični puder svojoj kolekciji

Ova kolekcija dodatno naglašava individualnost i diverzitet…

Gucci Beauty dodatno proširuje svoju kolekciju, lansirajući novi prajmer serum i puder. Ova nova izdanja akcentuju fokus brenda na individualnost i diverzitet. “Šminka se može koristiti za konstruisanje identiteta koji želimo da projektujemo, ali, ona ne mora menjati ono što već postoji. Šminka može naglasiti individualnost, a da je ne skriva. Ova ideja kultivisana je pažljivo kroz alate koje koristimo, ali i one koje zaobilazimo”, izjavio je Alesandro Mikele, kreativni direktor brenda.

Silk Priming Serum nudi nežnu i laganu teksturu koja osvežava i hidrira kožu tokom čitavog dana. Proizvod bez lepljivog efekta formulisan je kako bi ponudio optimalnu pokrivenost i produženo trajanje šminke, dok istovremeno skriva pore i fine linije. Prajmer, koji dolazi u jednoj univerzalnoj iteraciji, upakovan je u pink i zlatno obojenu bočicu.

Sa druge strane, Natural Finish Fluid Foundation je nadogradiva i svilenkasto glatka formula dostupna u četrdeset nijansi, pokrivajući praktično potrebe svih kupaca. Ovaj proizvod će suptilno prikriti sve nedostatke, dajući vam no-makeup makeup look.

Kako saznajemo, prajmer će koštati 64 dolara, a puder 68, i oba proizvoda se već sada mogu kupiti preko sajta brenda i u njihovim buticima.