Gris Dior – uniseks parfem koji će osvojiti generaciju Z

Gris Dior je novi omiljeni parfem Džene Ortege, zvezde „Wednesday Addams“ i Džozefa Kvina iz „Stranger Things“.

Dior poziva različite talente da predstave novi parfem, Gris Dior. Prevazilazeći rodne granice, ovaj sveobuhvatni miris hvata suštinu esencijalne nijanse modne kuće: sofisticiranu sivu, trajni omaž viziji Kristijana Diora.

Gris Dior je chypre remek-delo koje stvara harmoničan akord između klasičnog i savremenog. Njegova mirisna aura se zadržava između cvetnih i drvenih tonova, naglašavajući prepoznatljivo prisustvo. Fransoa Demaši, glavni kreator parfema, dočarao je ovu čulnu enigmu zamislivši ikoničnu Dior sivu boju kao mirisnu čaroliju.

Više od nijanse između crne i bele, siva predstavlja istoriju visoke mode jednog od najvažnijih brendova, oličava genijalnost Kristijana Diora i sada evoluira u miris koji predstavlja ikoničnu sofisticiranost. Osmišljen je za sve one koji se ne plaše da budu iskreni i samouvereni.

Parfemska uniseks voda koja se oslobađa polnih barijera je intenzivna, upečatljiva i lako prepoznatljiva u chypre stilu, predstavljajući miris koji svako može tumači prema sopstvenim kodovima. Kao i siva boja, to je višestruki miris i složeniji nego što se čini na prvi pogled.

Formula je sačinjena od sastojaka kao što su geranijum i citronela, bogata suptilnostima koje čine spoj cvetnih i drvenih nota koje prate profil parfimerije. Parfem dolazi u sofisticiranoj i minimalističkoj bočici – karakterističnoj za asortiman La Collection Privee Christian Dior – koja prenosi potpunu slobodu da budete svoji, autentični i radoznali.

Novi Gris Dior miris je već dostupan na dior.com i u različitim odabranim buticima u verziji od 40 ili 125 ml.

Luxury Experience