Louis Vuitton parfemi dobijaju novu dozu šarma

Ako ste ljubitelj brenda Louis Vuitton i želite da svoj ormar ispunite svim novim stvarima koje brend lansira - ovo u osnovi ne možete propustiti!

Govorimo o novim bočicama parfema koje su očaravajuće za oči, kao i za sva vaša čula.

Kolekcija pod nazivom „Les Extraits“ sadrži pet novih mirisa (Dancing Blossom,’ ‘Cosmic Cloud,’ ‘Rhapsody,’ ‘Symphony,’ i ‘Stellar Times) majstora parfimera brenda, Žaka Kavalije Beltruda, u bočicama koje je dizajnirao Frenk Geri. Koliko god čudno zvučalo, bočice dolaze bez gornjih, srednjih i donjih nota.

Komentarišući, Žak Kavalije Beltrud je rekao: „Želeo sam da se otisnem tamo gde niko više ne ide, da bi se na savremeni način ponovo izmislio pojam Extraits (najkoncentrisaniji oblik parfema). Umesto toga, parfimer je pokušao da svakom mirisu da 'zaokret', proširi ga, preuveličavajući određene aspekte i otkrije čistoću“.

Parfemi su savršeno zaobljeni, a svaka bočica ima trodimenzionalni srebrni poklopac fluidnog dizajna.

Komentarišući bočice parfema, Geri je u izjavi rekao: „Kako da je učinimo toliko zadivljujućom da upada u oči i govori nešto o kući i njenom sadržaju? Tako smo počeli da gledamo ove oblike. Želeli smo da stvorimo nešto što izaziva emocije. To unosi senzaciju u život. Kad pogledate, kažete: "Oh!" Zatim, kada osetite miris, kažete: "Ah!" '

Po ceni od 527 dolara, parfemi iz kolekcije "Les Extraits" biće dostupni od 6. oktobra 2021. godine u odabranim prodavnicama širom sveta.