Florens Pju se pridružuje Valentino Beauty kao novo lice

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Luksuzni brend Valentino je nedavno najavio talentovanu glumicu Florens Pju kao svoje najnovije lice brenda.

Nakon predstavljanja konfekcije iz nove modne kolekcije, ona sada ulazi u Valentino svet lepote. Poznata po svom kreativnom i živopisnom pristupu karijeri, Pju je pokazala sposobnost da se transformiše, pokazujući svoju višestruku prirodu. Ovi kvaliteti su savršeno usklađeni sa filozofijom i etosom Valentino Beauty, što je čini idealnim ambasadorom brenda.

Njeno putovanje kao zagovornika različitih društvenih pitanja, neustrašivo govoreći o feminizmu i baveći se kontroverznim temama kao što su body shaming, različitost i poštovanje svih pojedinaca, u skladu je sa vrednostima Valentino Beauty. Njena posvećenost osnaživanju ne samo žena već svih ljudi u skladu je sa posvećenošću brenda inkluzivnosti i slavljenju individualnosti.

U svojoj novoj ulozi, Pju će započeti svoje partnerstvo sa Valentino Beauty predstavljanjem kampanje za dugo očekivani Liquirosso Lip i Cheek proizvod. Svojim harizmatičnim prisustvom i sposobnošću da očara publiku, Pju će nesumnjivo doneti svežu i autentičnu perspektivu u kampanjama, naglašavajući svestranost i privlačnost najnovije ponude Valentino Beauty.

Dok Florens Pju ulazi u novu ulogu sa Valentino Beauty, ona nastavlja da inspiriše svojom neustrašivom kreativnošću i nepokolebljivom posvećenošću osnaživanju drugih. Njeno partnerstvo sa brendom obećava da će biti proslava samoizražavanja i transformativne moći lepote, dodatno učvršćujući poziciju Valentino Beauty kao svetionika inkluzivnosti i osnaživanja u industriji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentino (@maisonvalentino)

Luxury Experience